Aanmelden als lid

Inschrijfformulier Volleybalvereniging Wognum

Download als pdf bestand

Download als word bestand

Lever de ingevulde formulieren in bij  ledenadministratie@volleybalverenigingwognum.nl

Ontdek volleybal en kom proeftrainen

Voordat je je aanmeldt als lid mag je eerst 3x vrijblijvend proeftrainen.

Kijk bij de trainingstijden wanneer jouw groep in de sporthal (Westfrieslandhal / Sport- en Welnesscenter De Bloesem) traint en/of speelt.

Contributie en NeVoBo-bijdrage

Bepaling leeftijd

De leeftijd voor het bepalen van de hoogte van de contributie en eventueel de NeVoBo-bijdrage wordt gepeild op een vaste datum. De peildatum voor seizoen 2018/2019 is 1 oktober 2018.

NeVoBo-bijdrage

Voor degenen die competitie spelen is een aanvullende bijdrage verschuldigd. De bijdrage is bestemd voor de NeVoBo speelkaart, het teamgeld en een kleine bijdrage voor het gebruik van de verenigingsshirts. De hoogte van de bijdrage wordt jaarlijks door de penningmeester vastgesteld.

Inning

De bedragen worden geïnd via een acceptgiro. Indien gewenst kan de betaling na overleg met de penningmeester worden gespreid over het jaar.

Contributie NeVoBo-bijdrage (Teamgeld)
september september

Bedragen (per jaar)

Categorie Leeftijd Contributie NeVoBo-bijdrage (Teamgeld)